JoyLife Jooga

  • Liikkuvutta
  • Lihaskuntoa
  • Voimaa
  • Rentoutta ja mielenrauhaa

JoyLifen joogatunneille on helppo tulla. Kuten muillakin tunneillamme, mahdollistamme harrastamisen jokaiselle ikään, kokoon ja kuntoon (taipuisuuteen) katsomatta.

Yleisin kysymys lienee: ”Voinko tulla joogatunnille vaikka olen todella jäykkä?” Varsinkin silloin kannattaa tulla joogaamaan. Jooga tuo ja ylläpitää liikkuvuutta, lihaskuntoa ja terveyttä.

Joylifen joogatunneilla löydät oman tapasi joogata. Ohjaaja osaa opastaa sinua juuri omien toiveidesi ja taitojesi mukaan.

Ota mukaan oma joogamatto / jumppamatto ja vesipullo. Paikanpäällä on muutamia lainamattoja, mutta oma on aina mukavin!

HUOM!!! Muistathan kertoa ohjaajalle jo tunnin alussa jos olet raskaana, juuri synnyttänyt tai sinulla on mitään fyysisiä erityistiloja!!

Katso tuntitarjonta tältä. Kokeilukerta Joogatunnille vain 5€!
JoyLifen sarjakortti käy kaikille Joogatunneille.

Yin Jooga

”Yksinkertaista mutta tehokasta”

Yin jooga on rauhallista, paikallaoloon keskittyvää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Lanneranka on kehomme ydin ja sillä alueella on paljon sidekudosta ja päällekkäisiä lihaskerroksia. Mitä vähemmän liikutamme lannerankaa ja selkäämme, sen jäykemmäksi ne tulevat. Lannerangan jäykkyydet puolestaan heijastuvat liikeratoihin sekä kehon ylä-, että ja alaosassa. Yin joogassa kehoa pyritään rentouttamaan ja vaikuttamaan syvälle sidekudoksiin, lihaskalvoihin ja niveliin – kehomme jäykimpiin osiin.

JoyLifen Yin joogaa tahdittaa rauhallinen musiikki ja tarpeidesi mukaan käytämme apuvälineitä (tyynyt,tiilet, huovat) joko syventämään tai helpottamaan venytystä. Tunnin rauhallisuus mahdollistaa myös meditatiivisen lähestymisen harjoitukseen, niin halutessasi.

Yin joogan rauhallinen tahti mahdollistaa juuri itselle sopivan asennon löytymisen. Mikäli joku asento ei sinulle sovi, etsimme toisen. Parin, kolmen kerran jälkeen osaatkin jo etsiä itsellesi sopivan asennon, jossa pääset nauttimaan syvästä ja tuntuvasta venytyksestä. Syvän venytyksen jälkeen on todella rento ja kevyt olo.

JoyLifen Yinjoogatunnit torstaisin Matinkylän Pirtillä.

JoyLife Hatha

Hatha jooga on ns. kaikkien joogalajien ”äiti”. Joylifen hathajoogassa teemme perushathajoogan asentoja hengityksen tahdittaessa liikkumista.

Käymme jokaisella tunnilla rentoutus- ja hengitysharjoitukset sekä helpot lattia- ja seisomasarjat. Kehitämme lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa sekä rauhoittumisen jaloa taitoa. Lattialla ihania, yinjoogastakin tuttuja venyttäviä asentoja ja seisomasarjoissa esim. dynaamisempia soturi- ja tasapainoasentoja.

Myös tällä tunnilla käytämme rauhallista ja hiljaista musiikkia syventämään harjoitusta.

JoyLifen Hathajoogatunnit keskiviikkoisin SVKlla, Maununnevalla ja lauantaisin Latokasken koululla.

YinJang Jooga

YinJang joogaa pidämme keksiviikkoisin Suomalais-Venäläisellä koululla. Koulun sali on viileä ja siksi aloitamme dynaamisemmalla Yangosuudella, jossa työstämme kehoa ja lihaksia aktiivisesti. Loppuun rauhoittava Yin osuus, jossa saamme pitkää ja rauhallista venytystä juuri harjoitettuihin lihaksiin. Tämäkin tunti pidetään helppona ja kaikille sopivana, vaikka työtä saakin tehdä.

Ota yhteyttä
paivi@joylife.fi
044-0845 837