Yrityksille

JoyDancea, Joogaa ja Tanssin taikaa…

JoyDance tunnit on hyvin helppo tehdä juuri asiakkaalle sopivaksi. Kun yrityksen virkistys-, koulutus- ja työkykypäiviin tarvitaan piristystä ja hauskaa, on ehdottoman varma vaihtoehto tanssi! Rentoa, hauskaa ja innostavaa! JoyDance tunnit voidaan räätälöidä tunniksi tai puoleksi tunniksi, puoleksi päiväksi tai vaikka koko päivälle.

Työhyvinvointia liikkuen

Virkeä, hyvinvoiva ja terve työntekijä saa tulosta aikaan. Liikunnalla on erittäin suuri osa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja jaksamisessa. Kannusta henkilökunta liikkumaan tarjoamalla mahdollisuus osallistua iloisille ja tehokkaille liikuntatunneillemme.

  • Voitte tilata käyttöönne JoyLife - yritysseteleitä, joilla henkilökunta pääsee kokeilemaan ryhmäliikuntatunteja tai Tanssin Taikaa päiviä.
  • Voitte tilata myös JoyLife yrityskortteja, joilla tarjoatte henkiökunnallenne liikunnan iloa koko kaudeksi.
  • Järjestäkää luova JoyDance tanssiliikuntatunti tai hauska Zumbatunti paikanpäällä, yrityksen tiloissa. Nämä ovat olleet suosittuja ja hauskoja tapahtumia!
Tanssin Taikaa

JoyDancen tanssin taikaa - päivät, ovat olleet todella suosittuja. Tämä on loistava kokonaisuus myös yrityksen työhyvinvointi päiväksi. Iloa, energiaa ja onnellisuutta! Lue lisää JoyDance - Tanssin Taikaa päivistä

Yhdistä osaaminen

Ohjaamme niin hauskat ja energiset Zumba ja JoyDance tunnit, kuin rauhoittavat ja kehon hyvinvointia lisäävät Joogatunnitkin.

Asiakaslahjaksi liikuntaa ja hyvää oloa

Yllätä asiakkaasi iloisesti tanssitunnilla! Erilainen ja innostava lahja yhdelle tai vaikka kokonaiselle yritykselle. Voit hankkia yksittäisiä tunteja tai sarjakortteja.

Tilaa yksittäisiä JOyDance- tai Zumbatunteja tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin.

Ota yhteyttä
paivi@joylife.fi
044-0845 837