Zumba®Fitness

Zumbassa® nautitaan tunnelmallisista latinorytmeistä, jotka jo sinänsä saavat vartalon liikkeelle. JoyLifen Zumba®tunnit koostuvat helposti seurattavista liikkeistä, mukaansatempaavasta musiikista ja ohjaajan ammattitaidosta. Ohjaaja koostaa tunnin niin, että se on samalla erittäin tehokasta treeniä ja todella hauskaa. Koreografiat pysyvät samoina useiden tuntien ajan, jolloin tanssiminen helpottuu kerta kerralta.

Zumba® on rakennettu niin, että se todellakin sopii kaikille. Liikkumaan tai tanssimaan tottumattomatkin pääsevät helpolla tavalla tutustumaan kehoonsa ja innostumaan liikkumisesta. Ohjaaja pystyy helposti luomaan juuri kohdeyleisölleen sopivan tunnin.

Zumban® perusrytmejä ovat esim. merenque, salsa, reggeaton ja cumbia. Nykyään tunneilla käytetään paljon rytmejä ja tanssityylejä ympäri maailman. Tunnit suunnitellaan niin, että fyysinen hyöty olisi mahdollisimman suuri. Zumbatessa® liikkuu koko keho ja erityisen tehokasta se on keskivartalolle.

Zumba®tunnille mukaan tarvitset kevyet sisäliikuntavaatteet, sisäliikunta- tai tanssikengät ja ison juomapullon. Pyyhekin tulee yleensä tarpeeseen :)

Lue kokemuksia Päivin Zumbatunneilta

JoyLifen zumbatarjonta:

Zumba® Basic - Hauskaa ja helppoa peruszumbaa

Zumba Toning® - Lihaskuntopainotteista zumbaa kevyillä käsipainoilla

Zumba Step® - Hauska Zumbatunti steppilaudan kanssa. Erityisen tehokas jaloille.

Aqua Zumbaa® tilauksesta - Hauska zumbatunti uima-altaassa

Zumba Gold® tilauksesta - Helpompaa ja kevyempää tanssia esim. aktiiviselle eläkeläisryhmälle

ZumbaKids® ja ZumbaKids Jr.® lapsille - Lasten omat Zumbatunnit sopivilla koreografioilla